Highlighters

In de visagie geldt dat lichte kleuren aspecten naar voren brengen en donkere kleuren aspecten naar de achtergrond brengen.

Met deze lichtreflecterende highlighters kunt u het gelaat meer expressie geven door de positieve karaktertrekken van het gelaat meer te accentueren.

Anderzijds kunt u er ook correcties mee maken door aspecten die dieper liggen meer naar voren te halen, bijvoorbeeld bij diep liggende ogen de highlighter onder de ogen aanbrengen om deze meer naar voren te halen.

Catégorie :

Description

Er zijn 3 highlighters met elk hun specifieke eigenschappen.

Candlelight

Dit is de bestseller onder de highlighters en zit derhalve ook in een grotere verpakking. Het is een zachte crème samenstelling in een neutrale nude kleur die nauwelijks opvalt, maar wel het gewenste effect geeft.

 

Moonlight

Net als de Candlelight een zachte crème samenstelling, maar in een zachte roze/goud kleur, waardoor deze meer geschikt is als avond make-up. Tevens zeer geschikt om aan te brengen op de oogleden.

 

Luminere

Deze highlighter in de vorm van compactpoeder is met name geschikt om de jukbeenderen te accentueren en kan daardoor uitstekend als blush gebruikt worden.

 

Voordelen

Instant ‘Rode loper look’

Lichtreflecterende eigenschappen voor een natuurlijke glow

De crème- en poedersamenstelling zijn ideaal om aan te brengen

 

Gebruik

Aanbrengen met een make-up kwast of rougekwast of zelfs heel gemakkelijk met de vingertoppen. Breng lichtjes aan op jukbeenderen, puntje van de neus, cupidoboogje en puntje van de kin.

Geeft een glamour effect op de sleutelbeenderen en decolleté.

 

Combineer met Compressed Blush of L’unico Sole

Informations complémentaires

Couleur

Caffe, Caterina, Crema, Honey, Light amber, Marianna, Marta, Nicoletta, Peche, Sophia, Umbria

Avis

Il n’y a pas encore d’avis.

Seuls les clients connectés ayant acheté ce produit ont la possibilité de laisser un avis.

Title

Go to Top