Compressed mineral

De Compressed Mineral heeft dezelfde fantastische eigenschap als de Loose Mineral: de zijdezachte textuur. Het geeft een prachtige matte afwerking, een heerlijk licht gevoel en kan nat of droog worden gebruikt.

Dermatologen en plastisch chirurgen hebben dit product al direct erkend als een product dat verzachtend, helend, beschermend werkt, zowel direct postoperatief alsook voor dagelijks gebruik.

De perfecte oplossing voor huidtypes met irritaties, allergieën, acne en andere huidproblemen. De Compressed Mineral bevat een SPF 15 en wordt aangeraden om te gebruiken in combinatie met de Loose Mineral of Liquid Foundation.

Catégorie :

Description

Voordelen

Waterproof

Matte finish

Geschikt voor vette/acne huid

Kan nat of droog worden gebruikt

100% natuurlijke ingrediënten

 

Gebruik

Deze Compressed Mineral kan worden aangebracht met een kwast of een spons voor een retouche gedurende de dag. Kan nat of droog worden gebruikt. Als u gebruik maakt van een kwast, laat het dan voorzichtig opnemen tussen de haartjes, daarna gelijkmatig aanbrengen met kleine cirkelvormige bewegingen over het hele gelaat vanaf het midden. Herhaal dit zo vaak als nodig, om het gewenste resultaat te krijgen. Voor een meer matte afwerking, de Compressed Foundation aanbrengen over de Loose Mineral.

Avis

Il n’y a pas encore d’avis.

Seuls les clients connectés ayant acheté ce produit ont la possibilité de laisser un avis.

Title

Go to Top